12 Aralık 2012 Çarşamba

ÖRGÜ ETKİNLİĞİ UMUT TRENİ DERNEĞİ




  Bizler UMUT TRENİ DERNEĞİNİ kurmadan önce gönüllü olarak ihtiyaçları olan kişilere destek oluyorduk.4-5yıl önce ikitellideki büyük selden sonra bu tür yardımlara başladık.

  Derneğimiz kıyafet ,ayakkabı ,diş fırçası ,diş macunu , ev eşyaları tekerlekli sandalye , kan ve haftanın üç günüde istanbul dışından gelip kalacak yerleri olmayıp hastane behçesinde kalanlara sıcak yemek yardımı yapıyor.

   Kış geldi çocuklarımıza mont , ayakkabı, bot  iç çamaşırı ihtiyaçları var.Türkiye çapında ihtiyaç sahiplerine destekde bulunmaya çabalıyoruz.
 
Bloggerlar olarak küçücük çocuklarımıza atkı , bere , eldiven ve bedenlerini sıcak tutacak kazaklar örelim.Onları unutmayalım hep beraber destek olmanız için lütfen bloglarınızda paylaşmanızı rica ediyorum

1 yorum:

  1. merhaba:) size bir haberim var,facebookta görmüştüm bu örgü etkinliğini.Bizim de okulda bir proje düzenlememiz gerekiyordu.Hemen aklıma bu geldi.Şimdi okulda duyurusu yapılacak.Öğrencilerimiz ve annelerinin ördüğü atkılar kazaklar bereler inşallah yavaş yavaş gelmeye başlayacak.Size nasıl ulaştırırız biz bunları? mailimi vereyim: a.sumererkan@gmail.com
    sevgilerimle.Aslı.

    YanıtlaSil